Channel Development Executive

Bright technology for a brighter future – välkommen till NetClean. Med missionen att skydda organisationers IT-miljöer och bidra till en positiv samhällspåverkan, utvecklar och levererar vi världsledande mjukvara som upptäcker sexuellt övergreppsmaterial på barn på företags IT-enheter. Idag är vår mjukvara installerad på över 1 miljon företagsdatorer i 110 länder. Vi grundades med syftet att skapa en positiv och verklig skillnad – och vi fortsätter växa med samma mål. Därför söker vi just nu en Channel Development Executive som vill vara med och ta oss till nästa nivå. Välkommen till en kultur som präglas av driv, mod och att göra skillnad.

Dina ansvarsområden

Som Channel Development Executive kommer du att samarbeta med både interna team och globala partners för att säkra försäljningen enligt vår kanalförsäljnings-strategi. Det blir ditt ansvar att taktiskt och operativt underhålla och utveckla befintliga affärer hos partners såväl som att bygga upp och utveckla nya.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Genomföra affärsplanen med positivt resultat
 • Skapa leads genom- och tillsammans med samarbetspartners
 • Bygga samt utveckla relationer med samarbetspartners
 • Initiera och genomföra marknadsaktiviteter och kampanjer
 • Identifiera och bearbeta nya potentiella kunder
 • Prognostisera
 • Löpande säljträning för samarbetspartners

För att bli framgångsrik i rollen som Channel Development Executive ser vi att du är resultatinriktad och självgående med en stark drivkraft att lyckas och skapa goda resultat. Du är strukturerad och har en affärsmässig och kundorienterad inställning med fokus på att bygga förtroende och skapa långsiktiga relationer.

Vi ser gärna att du:

 • har några års erfarenhet av försäljning och/eller affärsutveckling
 • har en grundläggande förståelse för IT-lösningar
 • är duktig att kommunicera såväl på svenska som på engelska
 • är driven och självgående
 • är en fena på att etablera, utveckla samt bibehålla relationer
 • har god kännedom om marknaden
 • är en lagspelare
 • är målfokuserad
 • är intresserad och vill bidra med förbättringsarbete

Bygg en meningsfull karriär och gör avtryck med din expertis

Vi söker dig som vill bygga en meningsfull karriär och göra avtryck med din expertis. Vi ser att du är en flexibel generalist med ett genuint säljintresse som trivs bra i en global kontext. Din strategiska förståelse gör dig till en analytisk doer med fokus på att exekvera och med ett starkt growth mindset.

Du uppskattar både det självständiga arbetet och samarbetet med andra, prestigelös som du är hoppar du gärna in och stöttar upp där dina styrkor behövs. Med andra ord är du en snabb och orädd teamplayer som är redo att utmana och utmanas för att ta oss, och dig själv, till nästa nivå.

I denna roll kommer du att rapportera till Head of Sales and Customer Success.

Varför NetClean Technologies?

Vill du få chansen att jobba i ett scale-up bolag som är inne i en kraftig tillväxtfas? I så fall är NetClean platsen du söker! I nya fräscha lokaler precis vid Masthuggstorget i Göteborg väntar en hybrid arbetsmodell och ett progressivt ledarskap som bygger på autonomi, mandat och kontinuerligt lärande. För att inte glömma vår härliga takterrass som används till såväl lunch-yoga som AW. För oss är det en självklarhet att vi alla bidrar med engagemang i diskussioner, kamratskap och deltagande i möten och konferenser.

Vi hjälper varandra över våra ansvarsområden, har ett starkt självledarskap och agerar flexibelt när omvärlden eller företagets fokus ändras – för allas insats är viktig och det är genom vår gemensamma prestation som vi tillsammans lyckas leverera. Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse PLATS: Remote/Göteborg OMFATTNING: Heltid LÖN: Fast lön KONTAKT: Anna Borgström (för frågor om tjänsten) ANSÖKAN: career@netclean.com - märk ansökan CDE2022-12 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-01

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!