NetClean växer och söker utvecklare med intresse för React och .NET

NetClean är på en spännande tillväxtresa, där målet är att växa och skala vårt företag globalt de närmsta åren. Hos oss är du med och utvecklar unika produkter som förhindrar spridning av sexuellt övergreppsmaterial på barn, i företags och organisationers IT-miljöer. Trivs du med den perfekta mixen av ett tydligt produktfokus kombinerat med ett starkt syfte att bidra till ett bättre samhälle, då tror vi att den här tjänsten passar dig!

Vad kommer du att göra?

Som utvecklare på NetClean kommer du att jobba med hela kedjan – från arkitektur och design av lösningar till deployment av nya produktversioner. Givet den typen av produkter vi utvecklar ligger säkerhet och performance högt på vår agenda.

  • Du blir en del av ett tvärfunktionellt team med stort mandat över tekniska beslut och arbetssätt.
  • Du kommer jobba i en modern teknikstack bestående av .NET/C#, React, Typescript och GraphQL.
  • Du får arbeta i en inkluderande kultur som kännetecknas av ett stort engagemang och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Vem är du?

Vi tror att du har minst några års erfarenhet som systemutvecklare och känner dig trygg antingen med .NET/C# eller React/Typescript och har viljan och förmågan att lära dig resten.

Du är en stark problemlösare som gillar att diskutera arkitekturfrågor och tycker om att ta ansvar för att driva arbetet framåt tillsammans med ditt team. Du gillar att jobba snabbt, men ser samtidigt vikten av god kvalitet och skriver tester när du utvecklar.

Som person trivs du med att jobba i team, är prestigelös och förväntar dig samma från dina kollegor.

Vad erbjuder vi?

Du kommer få stora möjligheter att utvecklas, växa och lära dig nya saker från kompetenta och hjälpsamma kollegor – samtidigt som du bidrar till att utveckla NetClean via dina erfarenheter.

Hos oss finns de fördelar som ett mindre bolag för med sig i form av flexibilitet, kreativitet och korta beslutsvägar, samtidigt som vi arbetar med globala bolag i stora internationella sammanhang,

Vi har ett centralt kontor och en hybridmodell som utgår från teamens behov, där vi blandar remote-arbete med att ses på kontoret.

Vi tycker om att umgås i olika former och har allt ifrån digital fredagsfrukost till Mario Kart-turnering och gemensamma löpturer.

Om NetClean

NetClean är ett svenskt produktbolag med fokus på att bygga mjukvara som detekterar och blockerar sexuellt övergreppsmaterial på barn i företag och organisationers IT-miljöer. Våra produkter minskar IT-säkerhetsrisker, samtidigt som de bidrar till att skapa en ljusare framtid för barn. De används i över 110 länder av både multinationella företag och organisationer inom offentlig sektor.

Är du intresserad av oss, men känner att du inte matchar alla våra kriterier? Vi letar alltid efter personer med rätt attityd och vilja att lära, så tveka inte att ta kontakt oavsett!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Detechtiv.

För att ställa frågor eller söka tjänsten, kontakta Gustav Engström på gustav@detechtiv.se eller +46 76 318 49 43