Head of Technology

Head of Technology

Är du utvecklare och vill vara en del av ett bolag som tar fram världsledande teknik för att skapa ett tryggare samhälle? Nu finns möjlighet att söka en tjänst på NetClean.

Hos oss är du med och utvecklar världsledande teknik för att skydda företags och organisationers IT-miljöer mot sexuellt övergreppsmaterial på barn, och därigenom skapa en ljusare framtid för barn. NetCleans lösningar används för att förhindra att den här typen av material hanteras på arbetsdatorer och mobila enheter. NetCleans teknik används i över 110 länder av både multinationella företag och organisationer inom offentlig sektor.

I rollen som utvecklare på NetClean kommer du att vara en viktig del i utvecklingen av våra produkter. Du får arbeta i hela teknikstacken och blir en del av ett team där alla tillsammans är med och bidrar till så väl designbeslut som till större arkitekturella beslut. Vi har ett gemensamt ansvar för både nyutveckling och vidareutveckling av våra tekniska lösningar.

Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom relevant område, några års erfarenhet av webutveckling och goda kunskaper inom objektorienterad analys, design och utveckling. Har du erfarenhet av arbete i olika utvecklingsspråk och plattformar så ser vi det som extra meriterande. Vi vill att du har jobbat i React och har du dessutom kunskap inom .NET/C# är det en stor fördel. Vi tror att du har ett intresse av att ta funktionalitet från backend till frontend och är van vid att arbeta med web-API:er.  Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Några tekniker du kommer att hitta hos oss på NetClean:

  • React
  • GraphQL
  • JavaScript
  • HTML5
  • CSS
  • .NET/C#
  • MSSQL och PostgreSQL

Vi söker dig som är ansvarstagande och hjälpsam, du är kommunikativ, analytisk och kvalitetsmedveten.

På NetClean har vi en stark gemenskap och en kultur som präglas av samarbete, spontanitet, humor och ett stort engagemang. Du kommer att ha duktiga kollegor och en arbetsplats i ljusa fina lokaler i centrala Göteborg. Gemensamma aktiviteter så som fredags-afterwork, quiz, brädspelskvällar och lunchjogg är vanliga inslag för oss som arbetar på NetClean.

Vi vill vara bäst på det vi gör. Vi vill skapa positiv förändring i världen, och vi vill ha roligt medan vi gör det. Om detta är något som tilltalar dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected].
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten, kontakta Mattias Shamlo, CTO NetClean, på [email protected]

Om NetClean

NetClean är ett svenskt bolag som utvecklar världsledande teknik för att skydda företags och organisationers IT-miljöer mot sexuellt övergreppsmaterial på barn. Målet är att skapa en ljusare framtid för barn över hela världen. NetClean har legat i framkant inom området sedan 2003 genom att kombinera ledande teknik med kunskap om hur övergreppsmaterial på barn hanteras och sprids. Vi samarbetar med polis, intresseorganisationer, teknikföretag och forskningsinstitut och NetCleans teknik används idag i över 110 länder av både multinationella företag och organisationer inom offentlig sektor.

Genom att jobba på NetClean blir du en del av vår vision om att vår teknik ska vara en självklar del i kampen mot sexuellt övergreppsmaterial på barn och ett naturligt inslag för hållbara och etiska företag över hela världen.

Have questions? Contact [email protected] for help.