Pressinbjudan till H.M. Drottning Silvias besök på NetClean i Göteborg

Pressinbjudan till H.M. Drottning Silvias besök på NetClean i Göteborg
10 September, 2019 NetClean

Pressinbjudan till H.M. Drottning Silvias besök på NetClean i Göteborg

På torsdag, 12 september, besöker H.M. Drottning Silvia företaget NetClean i Göteborg och media har möjlighet att närvara vid besöket. 

Besöket varar kl 09.30-11.45. Under besöket får Drottningen en rundvandring i företagets lokaler och presentation av NetClean, NetCleans moderbolag Safer Society Group samt de två andra bolagen i gruppen, Griffeye och Paliscope.

För mer information och ackreditering kontakta:

Anna Creutz
Kommunikationschef NetClean
[email protected]
0703-08 10 77

NetClean

NetClean utvecklar världsledande tekniska lösningar för att skydda företags och organisationers IT-miljöer från sexuellt övergreppsmaterial på barn. Multinationella företag, myndigheter och internetleverantörer över hela världen använder sig av NetCleans teknik. NetClean är experter på detektion av sexuellt övergreppsmaterial på barn och produkterna är en viktig del i lösningen för att stoppa spridningen av sexuellt övergreppsmaterial på barn och skydda barn. 

NetClean är en del av Safer Society Group, vars mål är att utveckla tekniska lösningar för att skapa ett tryggare och bättre samhälle. I gruppen ingår även företagen Griffeye och Paliscope. Griffeye utvecklar teknik som används av polismyndigheter för att utreda stora volymer av bild och video, framför allt inom utredningar av sexuella övergrepp mot barn. Paliscope utvecklar teknik som används för online-utredningar, och används framför allt av polismyndigheter och försäkringsbranschen.